Pannenkoekenservice

 

 

Een gezellig feest organiseer je gemakkelijk met Pannenkoekenservice.nl

 
 
De kans dat ook u smelt als boter als u alleen nog maar de geur van pannenkoeken ruikt, is zeer groot. Deze traditionele lekkernij staat voor warme gezelligheid en is sinds grootmoeders tijd de uitgelezen manier om aan mensen te vertellen dat ze welkom zijn. Pannenkoeken bakken is met andere woorden een originele manier om ervoor te zorgen dat uw vrienden, familie, collega's of gasten zich thuis voelen.
 
Pannenkoekenservice.nl staat voor jarenlange ervaring op het gebied van het op locatie bereiden van pannenkoeken, poffertjes,   en div. verwante etenswaren bij particulieren en bedrijven, voor zowel grote als kleine evenementen. Door enkel gebruik te maken van hoogwaardige ingrediënten bakken wij heerlijke pannenkoeken voor groot en klein.
 
Ook hebben we ons gespecialiseerd in warme- en koude buffetten, BBQ service op locatie en natuurlijk de MAXI spies. Indien wenselijk leveren wij graag een kok mee, zodat U nergens naar om hoeft te kijken.
Heeft U iets te vieren? Dan komen wij graag bij U langs om van Uw feest een belevenis te maken.
 
Pannenkoekenservice.nl is, zoals de naam al doet vermoeden, volledig mobiel. Dat houd in dat wij ca. een uur voor aanvang van Uw feest arriveren, onze stand opbouwen en ca. een half uur na afloop weer vertrokken zijn. U hoeft zelf nergens naar om te kijken. Wij zorgen voor optimaal plezier. Voor binnen evenementen nemen wij  een mobiel afzuig systeem mee en houden daarmee de baklucht buiten. Waar U ook iets te vieren heeft kunnen wij met onze vele stands ( overal komen en zijn volledig self- supported.

 

Het gemak van Pannenkoekenservice.nl op een rijtje:
  • Wij komen naar u toe met onze eigen keuken(s), serviesgoed, kok, bediening en alle andere benodigdheden.
  • Wij bakken vers, bij u op locatie en op ambachtelijke wijze met de beste verse ingrediënten.
  • Wij werken volgens de Hygiënecode voor de Horeca (HACCP gecertificeerd onder nr. 18383), dit houdt voor u in dat wij alle levensmiddelen constant gekoeld hebben en koel bewaren onder het bakken.
  • Heeft u een speciaal dieet vanwege koemelk allergie, een glutenvrij- of een ander dieet? Vraag gerust naar de legio mogelijkheden.
  • Wij doen alle inkopen voor u. Zo kunt u zelf optimaal meegenieten van uw feest.
  • De baklucht laten wij buiten, want desgewenst nemen we een mobiele afzuiging mee en voor buiten onze eigen stands (3 X 4,5 of 3 X 3 allen koppelbaar).
  • Achteraf heeft u geen rommel. De vuile vaat en afval nemen wij na afloop gewoon mee.
Een pannenkoekenfestijn is heel voordelig, zelfs onze nagerechten. Kijk maar eens op onze menukaart, prijzen en bij nagerechten...
Is Uw interesse gewekt en loopt het water U al in de mond. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Nieuw bij ons:  eenvoudige lunchmenu, voor meer informatie kijk eens bij nieuws.
 
Dus heeft u iets te vieren (een buurtfeest, familiefeest, verenigingsfeest, bedrijfsfeest, kinderfeest, welk feest dan ook), bel of mail Pannenkoekenservice.nl.
 
 

                                                                         

     Tevens is het mogelijk op iedere locatie te pinnen.